Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I livet finns det inga vägar skapta, utan man skapar dem själv, som sedan omvandlas till erfarenheter, minnen, som man hädanefter delar med sig, men lämnar kvar, bakom sig, ett fotavtryck.


den gående utgör gången

Gående, finns ingen tillvägagångssätt när du går, den utgör du själv med gången.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Artocrates
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 04:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ibland bär det i väg
när man skapar sin egen väg
ibland går det bra
ibland är vägen inget att ha
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Artocrates