Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en roman eller rysare (thriller på ren engelska) kan litet av varje hända och gör det nog också. I filmtrilogin 'Matrix' får en veta att människan är att se som ett virus. En sorts sjukdom på samhällskroppen och månens baks


Fantasier över lag, som romaner i bokform






Det är ofta
med fantasier som
med mera verkligheten.

Den tar sig
ut på ett
sätt på papperet,

demokratiskt lätt vindigt,
men sedan skall
människor handskas med

det där papperet
och då går
det käpprätt åt...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-21 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP