Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljöbyte




Vän till en olycklig
Den abstrakta tiden
med internet, vargar
och vildsvin
En tunn tråd mellan livet
och döden
Kropp och själ
på samma ställe
Den utsugna välfärden
i skuggan
av ensamheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-04-23 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP