Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Band av ett mjukare slag

Du mitt åldrande jag, välj att åter gå hem
till din ungdoms fäbless för det enkla
minns vad djuphjärtat vill, lyss i världslarmets tid
till musik som får själen att sjunga

sätt ett band runt din hals av ett mjukare slag
låt dig ledas av ordet och konsten
gå med skönare skor på den väg som är kvar
minns att plikt är en övergångsplåga.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-24 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP