Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom sju dygderna


Suveränitet

Vilket suveränitet det är när det byggs på dom sju dygderna, guds sju andar. Ödmjukhet, generositet, kyskhet, medmänsklighet, måttfullhet, tålamod och flit. Mål i siktet på sju sfärer dom tilbringar är media, medicin, rättsystem pengar, studier, jordbruk och religion i sin ordning efter dygderna.
Staden uppnår det bäst med dom tolv portarna öppna för radon och uran, intuition och godhet, ämne och materia, beredning och konsultation, födslorätt och makt, tjänstgöring och gärningar.

Friköpta folkslag herren har valt ska vara mer än talrika.
På TV fick man se det i olika slag men bästa var köttet på kvinnan och kyckling låren, från parfym till läkemedel var säkert inom åren och värdighet visades på kinderna där inga var hungriga och lagar fullbordades bland kåren, jämfört med dom syniska som älskade övertramp var tiden oviss tills båren, detsamma gällde dom måttfulla som däremot var inte syniska, plantager och jordbruk skulle inte uppnås utan dom tålmodiga utan tåren, flit och religion tvättade alla såren.




Bunden vers av Paulo Junior Fonseca
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-26 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulo Junior Fonseca