Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådalnt väsen, herrar i krig

Kan inte du skjuta den mannen
Herr Överste

Så jag lär mig döda

Så värnpliktiga Monster säger

Men men
Vad gör jag här då
Tyst med dig

Ska jag bara tiga
Ja, just det.......

En fråga Herr Översten
Ja, vad!
Hur många har Herr Överste dödat
Nu börjar du irritera mig

Varför? Jag vill bara lära mig,!!?
Tyst nu!

Men! Hur många I min ålder skall. Lära sig!?
Eller skall vi skjuta på varandra?
Nu du....är du för mycket. 18 år???
Kan nästan tro du är. 13 år för Så barnslig!!!

Okej. Herr Överste!!! Då vill jag hem nu...
Det går inte! För jag och Majoren är dina nu..
Men jaga förstår inte Sulo..!
Jo, min gosse!!! Krigen i Världen är
Minnet efter.. ???

Hitler????????????




Fri vers av Givmilda Socionomen
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-27 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Givmilda Socionomen