Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårfloder av sorg


Livet rinner
bortåt
vårfloder
av sorg

”Ja visst gör det ont när knoppar brister…”
( Karin Boye)

Den smärtan kan inte uttryckas bättre




Fri vers av helenita VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-27 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Hade".
2024-04-28

  Maria Sundelin VIP
Så sant
2024-04-28

  Monika A Mirsch VIP
Karin har ett gott öra och ett varmt hjärta. Tack Helenita!
2024-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Sörjer du vintern?
Det gör INTE jag.
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP