Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från min flygmaskin

Nu har jag samlat modet att äntligen ta höjd
Min tid är ute nu och jag får lov att vara nöjd

Den kropp jag lämnar här skulle bara tynga ner mig
Jag måste upp på höjd! Hur annars ska jag se dig?

Propellern är igång, och hastigt ska det gå!
Snart har jag den bästa utsikt man någonsin kan få

På jorden skimmrar de jag älskat,
som fallna ur ett smyckesskrin

Jag ser själarna på marken,
högt ifrån min flygmaskin




Bunden vers (Rim) av GustavB
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-27 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GustavB