Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/Bro,Bro, Brinna/ - 7

7.

Ja må hon

Varför ljög du om att
Om att jag var din stjärna?
Varför ljög du om att
Att att jag var din stjärna?

Uti hundra

Ramlade ur din hand,
Flådde min tå i orgeln,
Då jag spelade sången.



Och varför ljög du om att
Om att jag var din stjärna?
Varför ljög du om att
Att att jag var din stjärna?





För vi var ju så lika,
För vi gilladedede det samma.
För vi hade ju mer,
gemensamt,
Än jag och mamma.





Vi hade så många chanser
Vi hade så många chanser
Vi hade så många chanser




Fri vers av Athanasia
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-27 23:50



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Häftigt skrivet, gillar "whiplashen" i upprepningarna. Trippelpunkt är ingen favorit, men överlag gillar jag detta skarpt.
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia