Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Söndags-promenaden***


En mänsklig föreställnings-
värld går inte att beställa
via Amazon.

Vandrar sakta genom Gamla-
Stan.För att ta Djurgårdsfärjan

Till en konst-utställning
med o utav linkvaow 88.

Så skönt ibland att en
upplevelse kan få vara
obestämt obeställbar.

I tider som dessa
När raketer o drönare
bombar oskyldiga där
borta även i Odessa

Men Ondskans bokstav Z
i Grobian-regimens namn
kommer aldrig att vinna

Över en föreställnings-värld
som andas helt osynligt med
de svävande frihetens moln.





Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-28 10:07



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Är det verkligen sant att linkvaow 88? I så fall underbart. För det är väl linkvaow 88 som har text här?
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP