Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STÄDÅNGEST

Dagen är förstörd

Jag kan lika gärna städa

Jag är trots allt en man

som gillar ordning och reda

Dammråttor i hörnen

naggar på min sinnesfrid

Var ros har sina törnen

och jag har för gott om tid

 

Söndagen är här

Jag har slut på undanflykter

Gud, Du skådar ned

till den som ensam och betryckt är

Du är vän av ordning

och Du blir förhärligad

när denna gamla våning

skiner ren och nystädad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-04-28 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP