Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄCKELSENS ELD

När trygghetslängtan kriminaliseras

och allt det du har kärt misstänkliggörs

när genusskillnaderna ska raderas

då är det något vackert som förstörs

När bistånd går till tuffa terrorister

och media sprider lögn om Israel

När hela världen styrs av antikrister

och tidsandan är allt annat än snäll

 

Då är det dags

för väckelsens eld

dags för väckelsens eld

att flamma fritt!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2024

Skriven på melodin "Fri som en vind" av Mörbyligan.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-04-29 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP