Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte mycket för naturen

 

men idag hörde jag fåglar kvittra över mig

och tittade upp

det flög två fåglar i en ’’hazy’’ disig himmel

dem flög nära varann

det var ganska stora fåglar

jag tänkte så är kärleken även med andra djur

jag tittade tillbaka till rakt framför mig

jag hörde det kvittra igen

nu tittade jag igen och det var samma scen

fast närmare en ’’hazy’’ disig sol

jag tänkte som jag hade skrivit till nån ’’jag tror inte kärlek är bara åtrå’’

(jag tittade framför mig igen, rökte färdigt cigaretten, och kastade den i containern)




Prosa av Page Goldenboy VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-30 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP