Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Addis Abeba den 21 januari 1990


MÄNNEN PÅ OFVANDAHLS

Vi skingrades för vinden

den som blåser vart den vill

Ett gäng som satt på Ofvandahls

och tog en kaffe till

En del av oss fick bönesvar

Ja, en av dem var jag

Vi bad om kontrahenter

för en tvåsam morgondag

 

Jag vet hur det gick för vissa

Men andra vet jag inget om

Så mycket har hunnit hända

under dagar som kom

 

 

Vi bröt upp från ungkarlslivet -

vi som hade fått svar på bön -

när vi mötte våra kära

av motsatt kön

Outgrundliga är Guds vägar

Det har sagts så mången gång

Det har talats om den breda vägen

och en port som är trång

 

Vi var en skara ungkarlar

som satt på Ofvandahls

och längtade efter att Herren

skulle få komma till tals

Jag för min del är väldigt tacksam

för vad Herren gjort för mig

Han välsignade mig

med världens bästa tjej!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/4 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-04-30 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP