Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJÄLVGODA TALAR OM ÖDMJUKHET

Självgoda talar om ödmjukhet

Den menar man sig besitta

Sanningen är att den inbilskhet

de äger ej går att hitta

någonstans utom hos just dem

som hycklar med "ödmjukheten"

I själva verket är det ju

de sturskaste på planeten!

 

LARZ GUSTAFSSON 30/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2024-04-30 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP