Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelns sånger

Hör fåglarna i ännu lövlösa träd

Sjunga sina vackraste sånger

Kanske är det våren de sjunger in

Eller att ljuset har kommit åter

De sitter där bland trädens grenar 

Så länge ljuset når över horisonten 

Och sjunger sina vackra melodier 

För oss som passerar där under 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-01 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP