Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en dröm

Sträcker ut en hand i blindo 

Kanske är det någon annan 

Massor av bilder i huvudet 

Och den halvätna pizzan 

I en överfull papperskorg på torget

Famlar efter känslorna 

Som inte längre orkar bry sig

Likt en utspilld läskburk

I en mörknande gränd någonstans 

Sträcker jag ut handen ännu en gång

Innan ensamheten knyter sig runt hjärtat 

Allt sker i blindo av en dröm




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-15 06:42



Bookmark and Share


  ULJO
Hoppas du når det du söker
2024-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som en längtan efter en hand att hålla i.
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP