Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid för sent

Jag har släppt en ny EP: "Sisyfosmaskinen". Detta är andra spåret från den. Låten heter "Alltid för sent".
Du kan lyssna på den här: https://open.spotify.com/track/1xV2jHYelpFDxBCguh8MyE?si=69e991e1c6f04d92
eller här:
https://recordu.lnk.to/Sisyfosmaskinen

Texten:
Som man sår får man skörda
Sa du med ett skratt
Medan tangenterna på tramporgeln
Pressades ner i en vild dans

Det finns något sjukt i mig
Ständigt svårt underväldigad
Jag kanske kallar mig nostalgisk
Men det är bara ångern

Det är alltid för sent
Det är alltid för sent åh
Att svälja sin stolthet
Att svära sig fri

Vi svor en ed, ett vagt löfte
Som bröts några timmar senare
Du kallade mig naiv
Men ville säga korkad

Men jag ska inte skylla ifrån mig
För jag vet du har rätt
Och det du kallade driv i din roll
Var bara ett annat ord för makt och kontroll

Det är alltid för sent
Det är alltid för sent, åh
Att svälja sin stolthet
Att svära sig fri

Fantomsmärtor i mitt hjärta
Ett minnesprisma av svärta
Det är länge sedan kvällarna
På Wollmar Yxkullsgatan
Det gör inte ont längre men
Vi spelade aldrig klart partiet
Av vårat blame game

Det är alltid för sent
Det är alltid för sent, åh
Att svälja sin stolthet
Att svära sig fri

Det är alltid för sent
Det är alltid för sent
Världen den går vidare
Men jag blir aldrig fri
Jag funkar inte så




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 24 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-03 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V