Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till en definition - Määritelmäyritys


Tillhörighet - Yhteenkuuluvuus


Delade stunder av gemenskap
trådar av ord och tankar
flätas samman
växer ihop som rötter
under ytan

blickar i samförstånd
nickar och lyhörda öron
beröring som lämnar spår
i huden
av en delad verklighet

Yhteenkuuluvuus (finska)

Jaetut hetket yhteisyyttä
sanojen ja ajatusten lankoja
kietoutuvat toisiinsa
kasvavat yhteen kuin juuret
pinnan alla

yhteisymmärryksen katseet
nyökkäykset ja kuuntelevat korvat
kosketus joka jättää jälkiä
ihoon
jaetusta todellisuudesta




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-05 12:06



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så mycket känsla i orden om gemenskapens effekt. Verkligen vackert och njutbart.
2024-05-05

    Sefarge VIP
Berörande skrivelse!
Sedan så är titeln
Men även texten
i övrigt så sjungande
vackert på det Finska
språket,vilket ej utfall
-er helt lika starkt
vid Svensk över-
sättning?
;)

2024-05-05

  KYREUS of Sweden
Kyllä.
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös