Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5/5

Längtanstid över; 
våren står i riklig prakt 

- sommaren för dörr




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-05 14:39



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fint tecknar du vårens skönhet…
2024-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Ett underbart perspektiv.
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP