Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TVÅ GAMLA RUCKEL

Två gamla ruckel

hyllade en kung

Rynkorna talade

men natten den var ung

Två gamla luffare

märkta av år

Ruffiga på ytan

men inombords fanns vår

 

Inlevelsen fanns där

Onekligen

Två gamla ruckel

i DEN kärleken!

Själv har jag lämnat

min gamla scen

och ser nu fram emot

den himmelska entrén

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-05-05 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP