Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR SVERIGE VAR AGRART

Visst fanns det lite agg

men det mesta var rart

när Sverige var agrart

Då hördes ofta budskapet

att Jesus kommer snart

när Sverige var agrart

 

Kardiovaskulära komplikationer

kostade inte samhället miljoner

Tempot var lugnare 

ja, mycket mindre fart

när Sverige var agrart

 

Att människan mår sämre nu

det är ju uppenbart

Att bygga metropoler

var nog inte särskilt smart

Och folk var mer harmoniska

när Sverige var agrart

när Sverige var agrart

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2024

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-05-05 16:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nimrod var den förste som anlade ett välde.

2024-05-07

  Vindsvala VIP
I samarbete med naturen fungerar människan bäst. Livet i storstadsmiljön är inte till vår fördel.
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP