Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ankomst, närvaro...Medan vi inväntar Jesu andra tillkommelse vandrar vi i Hans närvaro, i gemenskap med Honom.


STÄNDIG ADVENT

Ibland blir vår värld

så virrig och svår

Men hur det än är

så är det ju vår

Och inget på Tellus

är permanent

En pilgrim får leva

i ständig advent

 

LARZ GUSTAFSSON 6/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-05-06 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP