Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tanka vid älven

Vattnet dansar fritt
Stillsamt flyter min tanke
Som en bräcklig båt
Bryggan speglar stunderna
När tillvaron är stabil




Bunden vers (Tanka) av Marie Stistrup
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-08 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie Stistrup
Marie Stistrup