Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att säga ja till kärleken


avgrunden

hade jag sagt ja
om jag vetat

vår oförlösta längtan
gömd under låsta lock
och nyckeln kastad

öppnar
ger efter
faller

väntar

smärtar

obärbar smärta




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP