Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga vårdagar

Möt våren kraftfullt

Knoppar i träd och buskar

Hör fåglarna kvittra

Sjunger så vackert

Humlor vaknar upp

Surrar överallt

Sjön är helt stilla speglar sig vackert

Solen skiner värmer ansiktet

Tulpanerna har kommit upp

Ur jorden ger en frisk syn

Våren ger en inblick

Ljuvliga vårdagar

Är här för att stanna

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-08 14:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott tips.
2024-05-17

  La Magnólia VIP
Så härligt du beskriver våren och allt den bär med sig till oss.
2024-05-08

  Koloristen
"Ljuvliga vårdagar

Är här för att stanna"

-Ja, vår i mitt hjerte var dag.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP