Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM ENSAM I MIN TANKE.

ensam så ensam.
skall jag mötta.
det okända igen.
ensam ensam i mitt hjärta.
jag vill inte känna dödens närhet-
jag vill bli frisk o leva.
just i det här ögonblicket.
anfallen att inte kunna andas.
kan vara det hemskaste.
hemskaste som finns i mitt liv.
just nu tänker livet fortsätter..
jag vill inte minna barn skall se när jag får anfall-
det går över på ett par minuter.
man är helt skakis i kroppen-
ja ondskan fortsätter.
det är helt dött här vad jag bor.
vaknar har svårt att andas bara tänka andas andas.
du bor här med din son
av birgitta 5 5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-09 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP