Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(översatt från engelska)


Chemtrails är på riktigt (från en pilots perspektiv)

"Jag är en före detta jetpilot på 35 år och Chemtrails är riktiga! De erbjöd mig ett jobb att spraya när jag började yrkespilot och jag tackade nej på grund av giftkemikalierna som man måste stoppa i flygplanet! Ja piloten lägger i den där giftkemiska blandningen och du måste ha en Hasmat-dräkt för att göra det!!! Jag har också flugit över andra flygplan som sprutar och sett det på nära håll, vårt jetplan lämnade inte ett spår som det andra var och vi var praktiskt taget på samma höjd!!! Att bära en mask på ett flygplan är också meningslöst när du förstår hur trycksättnings- och luftflödesenheterna fungerar i ett flygplan, även om en mask skyddade dig vilket den inte gör, skulle det inte göra någon skillnad när de väl stänger dörren och trycksättningen börjar !!!"

"Jag ska vittna om allt det där. När jag växte upp på 60- och 70-talen brukade jag älska att se RAF Vulcans och Jet Provosts träna över vårt hus. Blå himmel var då exakt som annonserat och de medelhöga jetplanen lämnade korta spår förmodligen 99 % av tiden, beroende på årstid och väderförhållanden. På vintern såg jag ibland ihållande stigar, men de var verkligen undantaget. Skär fram till 80- och 90-talen när jag flög jetplan; Jag observerade exakt detsamma. Spola fram till början av 2000-talet, när jag gick i pension, och jag började se dessa ovanligt långa stigar, MYCKET. Cue i slutet av 2000-talet och jag undervisade piloter i Förenade Arabemiraten; det fanns ett molnsåddföretag som delade vår hangar och jag såg ofta hur de laddade upp sina två små turbopropflygplan. Och ja, efter att pojkarna var klara resulterade det ofta i översvämningar i Dubai."

"Nederländerna har varit månader i sträck chemtrailing hela landet nästan varje dag med mycket sällan en dag paus.
De flesta människor har konstig hosta, särskilt på natten när chemstrails lägger sig.

Media snurrar det till "en bakteriesjukdom som är tillbaka på grund av antivaxxers" (medan det inte ens enligt deras falska allopatiska modell kan vaccineras mot bakterier men låt oss bara glömma det också) och kallar det kikhosta.

Nej, det är den canceriga skiten de peppar oss med 24/7"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Live2Dream VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-10 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP