Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tar kontroll över mitt liv.

öppnade balkongen i dag.
släppte ut katten.
satt mig i rummet ,'
kunde inte andas.
sprang in i rummet till fläkten i sovrummet -
så att jag fick frisk luft.
tänkte på alla jag älskade ville inte dö-
mår dåligt av henne ovan för hon slår i golvet på nätterna .
väcker mig flera gånger per natt .
min son sover 2 3 timmar per natt .
är helt yr i huvudet måste bara gå runt,
har klagat på denna kvinna.- min dotter ...
orkade diska i går orkade hjälpa till när min dotter tvättade mitt hår.
orkade hänga tvätt på balkongen .det var jätte jobbigt.
hon märker vecka från vecka det går framåt.
det tar minst ett halvt år att bli bra.
jag vet inte vad man skall göra med en sån granne .
som inte vet vad som är rätt eller fel i livet
i bland har jag bara lust att skjuta kärringen så jag får lugnt.
då kommer min dåliga sida fram men jag har inget att skjuta med .
hälsningar birgitta skrev i dag11.5 2254




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP