Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett annat liv


Kom emellan


När livet levde
kom döden emellan och
allt fick börja om

Nu lever livet
igen men det händer att
jag känner gråten

Klumpen i halsen
påminner mig om att det
fanns ett annat liv




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-12 19:40



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Så sant! Fint beskrivet!
2024-05-14

  AlexRG8
Berörde, så vackert
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP