Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


glass är gott


Tre ord


Vissa tre ord
vill man gärna höra

vissa inte

Tandhygienisten igår utbrast
då hon rotade i min mun:

"du har bra tänder...

Vackert tänkte jag
tills hon fyllde i de tre orden
jag gärna hade sluppit höra

...för din ålder"




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-16 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP