Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


liten babyhand


Till låns


En liten stund
en kort minut
jag vill aldrig det tar slut

En liten hand
som rör vid mig
mina ögon tårar sig

Jag vet det är
till låns jag får
smeka dina babytår

Mina barn
som små jag minns
en tid som inte längre finns

Därför njuta nu jag vill
tiden räcker inte till

Liten babyhand
som rör
vid min arm
det något gör

med mitt hjärta
jag blir varm
evigheten kokas ner

jag behöver inget mer




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-11 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP