Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som är i linje med mig



När som solen inträder
tar över, värmer
skiner över allt

Släpper jag greppet
om det jag hållit nära
mitt hjärta och själ

En skugga jag burit på
brottats med
levt med i evigheter

Jag behöver dig inte längre
mitt liv är fullkomligt utan dig
Allt som är i linje med mig

Kommer till mig









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-13 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP