Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt om värdet av att se tiden an

 

 

Det mesta
som verkar vara
fullständigt omöjligt

visar sig oftast
efter en tid
vara fullt möjligt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-05-13 09:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Poäng med att vara tålmodig och med
tiden se möjligheterna.
2024-05-19

  Respons VIP
Klokt!
2024-05-15

  Mats Edin VIP
Vis med tiden, fint
2024-05-15

  Eva Helene VIP
Tack, visa ord som jag anammar!
2024-05-14

  överlevaren VIP
Allt har sin tid!
2024-05-14

  Öknens Ros VIP
Ser man tiden an kan även det omöjliga bli möjligt.
2024-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
snygg vändning; - fullständigt omöjligt blir med tiden fullt möjligt!
2024-05-13

  ULJO
Inget är omöjlig. Det gäller att göra på rätt sätt. Det kan ha sina sidor.
2024-05-13

  Kungskobran VIP
Ingenting är omöjligt, möjligen svårnått
2024-05-13

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om att tid och erfarenhet
kan ge nya perspektiv.
2024-05-13

  Maria Sundelin VIP
Allting går
Det omöjliga tar bara lite längre tid
Kramar
2024-05-13

  Leif Daniel Isaksson VIP
erfarenheten är ett språk
2024-05-13

  Sparvögat VIP
Visheten är din vän ~ lyser i dina ord…
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP