Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Sorg

Hans sorgearbete

 

Hans sorgearbete efter faders bortgång

fick en oväntad konsekvens, en vändpunkt

i relationen till den ”förlorade sonen”

som levde sitt liv på egna premisser

 

Samtalen hade länge handlat om uppgörelser

kring den gemensamma barndomen, en distans

som handlade om trångsynta övervägande

kring ett eventuellt nytt möte nästa år

 

Nu öppnade han famnen till den ”förlorade”

och bjöd in till en öppen och nära kontakt

Hans gamla översitteri blev som bortblåst

och förmågan att kunna lyssna fick ta plats

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-13 21:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
kallas också
BARMHÄRTIGHET.
2024-05-14

  KYREUS of Sweden
Barmhärighet
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP