Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KUNSKAPENS TRÄD IV

Ormen ringlar sig runt kunskapens träd,
den nyfikne som åt sig till illamående och
yrsel,stungen av kunskap som inget vaccin
kan skydda,verkan av kunskapens frukter
sprider sig och medan den nyfikne syndaren
balanserar på avgrundens brant av Gehenna
drar han sig till minnes barndomens oskulds-
fulla medvetande.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-14 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP