Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagförslag

det borde finnas en lag
som gav varje människa
rätten att vara älskad

en lag som gjorde hat
och förakt mot någon 
förbjudet och uteslutet

som gav varje barn rätten
att lära sig känna kärlek
till sig själv
och alla andra

för de enda paragrafer
vi behöver är de som
säger att vi ska
älska och älskas




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-15 15:47



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Omvänd och orimmad sonett med en rättvänd och rimlig sensmoral!
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP