Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kunde skratta

min granne kom med sin hund.
stora hunden schäfer hunden -.
tog en fotboll ute.
dottern lila hund skulle ta bollen-.
hundarna började bråka om bollen,
stod i fönster jag orkade inte andas.
jag blev glad började skratta.
glädjen att se hundarna leka.
900 skulle öppna balkong dörren .'
släppa ut katten var framme vid balkongen -
fick ropa på min son släppa ut katten kunde-
kunde inte andas fick gå ut i köket till fönster.
kände röklukt i hela rummet.
täppt i näsan tjock i halsen.
satt på balkongen gick in 11.47-
-såfort jag stängde balkong dörren.
kände jag jag kunde inte andas.
fick springa in i köket.
började gråta fick be till gud o änglarna om luft-.
hörde hur kvinna gick efter uppe hos sig.
jag kan inte vara i närheten av henne.
hon stökar o slår i golvet på nätterna-
sitter i sängen en bit från fläkten för att få luft-
skall gå ut på balkongen i gen.
vi or här hon tror hon bestämmer här av birgitta 18-5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-18 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP