Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är min


Ta inte ner min måne
låt mig få spatsera där

då och då

Se irrande prickar på jorden
utföra en lustiger dans

kämpandes mot tidens andetag
i ruiners branta rand

Låt mig få sitta på min måne
sparka undan stegen ett tag

få prata med universums alla stjärnor
se solen gå ned i Samarkand

Låt mig få känna min litenhet

trygg i vintergatans famn




Fri vers av ammie
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-10-16 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämd
2012-06-28

  Micael Axelsson
Vilka vackra tankesteg...
Mm, det kallar jag att vandra iväg från vardagen litet grann.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie