Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bön


Låt kärleken härska
leva
andas
i varje varelse på jorden

där
ingen går vilse
i ondskans korridorer

Låt ödmjukhetens stoft falla
spridas
finfördelas
över hav och land

där
ingen går fri
från dess varma budskap

Låt varje nytt människoliv födas
fostras
växa
med silversked i munnen

bära den runt halsen
livet igenom


Låt min bön
vara din bön

i kärlek

i evighet




Fri vers av ammie
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-23 15:13



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Det är sådana böner vi behöver.
Berörande fint skrivet.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie