Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din gåva finns alltid kvar


du har gett mig en bit historia

en bild på min himmel

där tanken kan vila
medan regnet tvättar gatorna rena
och barnens prinsar och prinsessor
läker sårade känslor

du har gett mig egna små underverk
förvandlat vardagens egenheter
till glittrande skatter

medan tiden passerat bortom oss

min historia är min
även då brunnarna svämmat över
och sagorna slutat tala




Fri vers av ammie
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-10-16 14:19



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Så mjukt berättad.
Lugn sprider sig.

Underbara gåvor.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie