Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett leende räcker långt... mycket långt... tänk på det...


ditt leende: min glädje


ditt leende
sänder ut
kaskader av sötvattenspärlor

jag fångar dem
var och en
med min mun

sväljer
med en suck

de landar
i mitt kärleksrum

gnistrande
i alla regnbågens färger


jag är rik

rik




Fri vers av ammie
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-10-16 14:30



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
*skrattar varmt*
Oja.. det gör det definitivt.

Och vad härligt du har fångat den känslan.
Ett endaste litet, men ärligt, leende räcker en hel dag.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie