Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla mamma

Du min älskade och rara.
Det finns inte många axlar som fått bära så mycket börda som dina.
Ändå kan du le.
Det finns inte många som fått svälja så många besvikelser som du.
Ändå ler du.
Jag kan inte minnas hur många gånger jag gjort dig orolig, upprörd och ledsen.
Men ännu kan du le.

Du kan ta mig i din famn och säga att du älskar mig.
Du står alltid där för att ta emot mig om jag faller.

Du min älskade rara.
Vi har haft så många lyckliga stunder tillsammans.
Vi kan le.
Du och jag har band som är så starka att inte ens den största besvikelse kan bryta dem.
Vi kan fortfarande le.

Du min älskade rara.
Du känner mig ganska så väl.

Min älskade rara, du är den enda att förlåta mina fel.
Mamma, jag älskar dig så mycket.




Fri vers av Sussa
Läst 1117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-12-03 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken oerhört vacker hyllning. En ren fröjd att läsa. Tack.
2017-05-14

    Amoreboy
jag beundrar dej och din text..känner igen det...och jag hyllar alla mammor i världen,,,bra
2007-08-01

  Manal
underbart, känner igen kärleken till en mor.Mkt fint skrivet
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sussa
Sussa