Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lyssnade när världen blev främmande för mig - tack Daisy..


Hjärtat slår
..i takt med den tvekan jag känner för varje avtryck
..på det tangentbord som nu bränner mina fingertoppar
kan du känna det

jag lovade en ängel
..mig själv att våga för du vet att jag nog
..älskar men på ett sätt som är så skört
att jag inte kan ta i det

vilseledd
förvirrad


hennes varma päls kittlade min panna
..när jag viskade mina hemligheter
..för att höra dem bli verkliga
det var lättare så


det du skrev brände hål på min näthinna
..försökte värja mig
..mot orden som fick mig att
sluta se på dig ur mina ögon och börja se mig ur dina

vågar inte
kan inte


jag blundar hårdare nu än då
nära att låta dig förstå
..att du måste ta tag i mig
..stilla min längtan
göra natten längre än alla nätter jag valt att förloras i


du står kvar i dimman för mig
hon ber dig blåsa bort smulorna
..av tvivel som orsakat mer tårar
..än du nånsin får veta

hon vill att du ger mig min blick tillbaka innan det är försent










Fri vers av Piraten
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-10-30 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten