Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ångrar inget men jag önskar av hela mitt hjärta att jag inte varit så blind..


En gång
lät jag mig vänta in en tid som aldrig kom
delade den med ett mörker för han tog allt mitt ljus
kämpade för någon jag borde lämnat

\"lovade mig att akta mig för kärleken\"

fast jag aldrig upplevt den


Då kom du
visade mig oss i en framtid
genom ord och handling närmade du dig
lät dig komma så nära att du var tvungen att såra mig

\"väntade på att du skulle få mig att le sen\"

borde lärt mig av misstagen




Fri vers av Piraten
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-12-19 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten