Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vidrörde hennes lår

 

 

med sin mjuka tungspets

 

 

 

han älskade att dra för gardinerna, låta de mörka ta över rummet

tända ett femtiotal värmeljus

 

 

och göra de som hon älskade mest

de saker som fick henne att gå igång på alla växlar

 

 

han älskade att se in i hennes ögon samtidigt som de kysstes

inget annat kunde slå det brukade han tänka

 

för då kände han hur nära de var varandra

hur sammansvetsad deras kärlek var

 

 

han älskade att älska henne

 

och lämnade post-it lappar med meddelanden på kylskåpet innan hon hade vaknat

 

 

han älskade att smeka henne över hela kroppen med sina fingerspetsar

han njöt av hennes små yppiga stönanden som kom ur hennes mun

 

 

väl i henne var han i sin egen värld

 

 

väl där brukade han tänka på hur mycket han skulle sakna henne om det tog slut

för de skulle väll vara ett par livet ut?

det hade hon förtydligat i allafall

 

han tänkte mycket under tiden som de hade sex

 

på hennes sexiga linjer

hennes varma kroppspråk och

vilken lyckost han var som fick se henne utan underkläder

 

 

ibland kunde han inte hålla på sig när han tittade på henne utan gick in på toaletten om de befann sig på en tillställning

 

 

och smekte sin kunglighet med tankarna på henne ståendes på alla fyra

 

 

i lustgården i sovrummet

 

 

älskade han livet

när han älskade med kärleken




Fri vers av Christian_H
Läst 1014 gånger
Publicerad 2006-11-10 17:39



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Levande vackert. Sanning. Man ser passionen. Kärleken.
Hoppet.
2007-06-28

  Manal
verkligen bra skrivet, och känslorna de finsn där!
2006-12-12

    Emma_med_t
Jädrar vad bra skrivet.. Vilket kärlek!! Så stort, personligt och ändå realistiskt.. så här smakar riktig passion.. djup sådan..
2006-11-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow, är andlös här just nu alltså, så vackert och grymt sensuellt, en kvinna som behandlas så har verkligen turen med sig:)
2006-11-12

  epelkawka
åh, sensuell
intensiv
längtande
varm
breathtaking
otrolig

KÄRLEK!
2006-11-11

    Naemi
Vilken text! Den bryter sig verkligen ifrån "mallen"!

Har alltid älskat post-it lappar och det passade verkligen i din dikt.
2006-11-11

  stella
Superbra!! Speciellt "väl i henne var han i sin egen värld"...
2006-11-11

  Vildaste
Vackert, romantik,
skön läsning!
kärlek/vilda
2006-11-10

  Lilla_Lala
Oj, vad bra! Har inga fler ord just nu... Jo, sensuellt...men det är egentligen för svagt...
2006-11-10

  Zabina
Erotiskt och otroligt vackert på samma gång.
Tänk att bli sedd så.
2006-11-10

    Erika H
oj oj
sensuellt, förföriskt
så mjukt och vackert skrivet
lidelse för det vackraste
känslan av den närande kärleken
mm
du talar med hjärtat
jag bokmärker den här
så snyggt!!
erika
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H