Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nocturne - Furioso



Tryggt förvarad och tränad
mot min natur

En hinna av sobril och meskalin
vadderar oss språkligt och
sätter hängslen på våra gamla vanor
Ett steg i taget för att lägga händerna på täcket

Vilddjuret sover

Storstadspuls
Utbrytarkung

Liv

Min egenhet blir mer uppenbar
och det minner mig om min törst
så länge jag lever




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 682 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-11 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson