Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina dikter som andra utgett sig för att ha skrivit, tyvärr! ...däribland \"Norska\" här på poeter.se Hoppas att jag slipper denna form av stöld snart... för jag blir ganska ledsen när det sker. Jag lägger mycket själ och hjärta i det jag skri


En mor




EN MOR
av Siv Andersson

En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma.




Fri vers av Siv Andersson
Läst 2227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-24 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siv Andersson

Senast publicerade
En mor
* Se alla