Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett trevligt litet minne som jag ville dela med mig av :)


En dag ute i skogen

Stråken smeker fiolens strängar till en melodi
böljar sakta fram mellan trädstammarna
Tvärflöjtens känsliga toner slingrar sig runt stenar och grässtrån
Tillsammans bildar de ett vackert par
Kompletterar varandra, var och en för sig men ändå ömt omslingrade
Smeker, lockar, svävar
Dansar glittrande mellan solstrålarna
Musiken bär oss mellan grenar och löv
gungar fram med ekot som resonans
Studsar, rullar på berget
Kommer tillbaka förstorat och smeker örat
Två kvinnor i långa kjolar och svallande hår
Skapar tillsammans en oförglömlig stund
Glädjen att i duett framkalla de spröda tonerna
Toner som letar sig in i evighetens minne




Fri vers av glittertindra
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-02 12:15



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vackert målat minne.
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra