Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt

Din sjukdom orsakar
Att jag inte kan leva med dig
Men jag kan älska dig

Dina problem orsakar
Att du inte kan älska
Men jag kan älska

Dina rädslor orsakar
Att du inte släpper in mig
Men jag kan

Ditt liv orsakar
Att jag inte är viktig för dig
Men jag

Dina vanor orsakar
Att du blir ensam
Men

Din inställning orsakar
Att jag blir sårad


Men jag kan älska dig
På avstånd
För mitt eget bästa





Fri vers av glittertindra
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-12-02 12:27



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En mycket bra idé! Ett starkt innehåll. I mina ögon behövdes inte sista stycket. Klimaxen nås i näst sista stycket,
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra